Hoppa till innehåll

Hugin/Munin

Bilder från spelande grupper

Från våra spelande grupper har vi fått in bilder och berättelser om allt ifrån premiärspelningar i enklast möjliga form med ett rumsskapande plastpresenningstak som enda scenografi till föreställningar med särskilt tillverkade dockor eller med hundratals åskådare i publiken. Vi har fått rapporter om både svårigheter, utvecklande arbete och stor stolthet hos skådespelande barn. Här kan ni se bilder från Södertälje Teateramatörer i Sverige som repeterar pjäsen Plast, och bilder från norska Vestlandske Teatersenters arbete med sin föreställning av Plastelinabrann og skyldklump i magen. 

Dela:

Fler inlägg

Repetition pågår!

Samtidigt som vi förbereder och ser fram emot vår konferens i Helsingfors så pågår repetitioner för fullt i Norge, Sverige och Finland. 25 barngrupper är

Första premiären!

Först ut av alla grupper som är med i det här spelårets kollektiva urpremiär är Vadstena Unga Teater i svenska Östergötland. Det är Anna Nygrens