Hoppa till innehåll

Hugin/Munin

Lansering

Här på vår hemsida presenterar vi nu fem alldeles nyskrivna manus för teaterspelande barn i åldrarna 9-15 år. De har kommit fram genom tätt samarbete mellan våra dramatiker och deras respektive barngrupper. Vi kan nu erbjuda ett trettiotal barngrupper i tre länder att spela manusen gratis fram till sommaren 2023. Så välkommen att titta på våra synopsis och läsa om vårt projekt – du som är pedagog kan också beställa manus för läsning. Den 9 maj öppnar ansökan om att få bli en av grupperna som ger pjäserna sin kollektiva urpremiär. Håll koll på oss framöver, vi ska också hålla konferens och beskriva våra erfarenheter och metoder i en skrift framöver. 

Dela:

Fler inlägg

Vill ni följa med till Hudiksvall? 

Då rekommenderar vi att ni läser Eva Brises reportage i ATR:s tidning Teaterforum. Hon följde med en av våra dramatiker, Anna Nygren, till Hudiksvall för

Hur det började

I januari 2020 drömde svenska Amatörteaterns Riksförbunds dramaturg Isa Schöier om att göra en resa till Helsingfors och prata barngruppsmanus med kollegor från Labbet (som

NorwegianSwedish