Hoppa till innehåll

Hugin/Munin

Lansering

Här på vår hemsida presenterar vi nu fem alldeles nyskrivna manus för teaterspelande barn i åldrarna 9-15 år. De har kommit fram genom tätt samarbete mellan våra dramatiker och deras respektive barngrupper. Vi kan nu erbjuda ett trettiotal barngrupper i tre länder att spela manusen gratis fram till sommaren 2023. Så välkommen att titta på våra synopsis och läsa om vårt projekt – du som är pedagog kan också beställa manus för läsning. Den 9 maj öppnar ansökan om att få bli en av grupperna som ger pjäserna sin kollektiva urpremiär. Håll koll på oss framöver, vi ska också hålla konferens och beskriva våra erfarenheter och metoder i en skrift framöver. 

Dela:

Fler inlägg

Bilder från spelande grupper

Från våra spelande grupper har vi fått in bilder och berättelser om allt ifrån premiärspelningar i enklast möjliga form med ett rumsskapande plastpresenningstak som enda

Repetition pågår!

Samtidigt som vi förbereder och ser fram emot vår konferens i Helsingfors så pågår repetitioner för fullt i Norge, Sverige och Finland. 25 barngrupper är